MENU CATERINGOWE I IMPREZOWE
ROLADA WOŁOWA 16 zł / 10 szt. 150 zł
ROLADA WIEPORZOWA: 13 zł / 10 szt. 120 zł
SCHAB NADZIEWANY: 50 zł KG
DEVOLAY: 12 zł / 10 szt. 110 zł
SCHABOWY 10 zł / 10 szt. 90 zł
ŻEBERKA WOLNO PIECZONE: 80 zł KG
KARKÓWKA WOLNO PIECZONA (NA PIWIE): 70 zł KG
KARKÓWKA Z GRILA 12 zł
GOLONKA BAWARSKA 40 zł KG
KAPUSTA ZASMAŻANA: 5 zł PORCJA / 200 G
KAPUSTA MODRA: 5 zł PORCJA / 200 G
MARCHEWKA Z JABŁKIEM: 4 zł PORCJA / 200 G
SELER: 4 zł PORCJA / 200 G
ZIEMNIAKI: 3,50 zł PORCJA
ZIEMNIAKI PIECOZNE: 6 zł PORCJA / 200 G
KLUSKI: 6 zł 10 SZT.
FRYTKI: 4 zł PORCJA / 200 G
SAŁATKA JARZYNOWA: 12 zł PORCJA / 200 G
KROKIETY (MIĘSO, KAPUSTA Z GRZYBAMI, SER I PIECZARKI): 38 zł KG
PIEROGI(MIĘSO, RUSKIE, KAPUSTA Z GRZYBAMI, SER FETA I SZPINAK): 1,50 zł / 10 szt. 15 zł