MENU CATERINGOWE I IMPREZOWE

ROLADA WOŁOWA  16 zł / 10 szt.  150 zł
ROLADA WIEPORZOWA:  13 zł / 10 szt.  120 zł
SCHAB NADZIEWANY: 50 zł KG
DEVOLAY:  12 zł / 10 szt.  110 zł
SCHABOWY 10 zł / 10 szt.  90 zł
ŻEBERKA WOLNO PIECZONE: 80 zł KG
KARKÓWKA WOLNO PIECZONA (NA PIWIE): 70 zł KG
KARKÓWKA Z GRILA 12 zł
GOLONKA BAWARSKA 40 zł KG
KAPUSTA ZASMAŻANA:  5 zł PORCJA / 200 G
KAPUSTA MODRA:  5 zł PORCJA / 200 G
MARCHEWKA Z JABŁKIEM:  4 zł PORCJA / 200 G
SELER:  4 zł PORCJA / 200 G
ZIEMNIAKI:  3,50 zł PORCJA
ZIEMNIAKI PIECOZNE:  6 zł PORCJA / 200 G
KLUSKI:  6 zł 10 SZT.
FRYTKI:  4 zł PORCJA / 200 G
SAŁATKA JARZYNOWA:  12 zł PORCJA / 200 G
KROKIETY (MIĘSO, KAPUSTA Z GRZYBAMI, SER I PIECZARKI): 38 zł KG
PIEROGI(MIĘSO, RUSKIE, KAPUSTA Z GRZYBAMI, SER FETA I SZPINAK): 1,50 zł / 10 szt.  15 zł